SUMO MARKTHAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sumo Markthal. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 22:24 The delivery took ages and the noodles arrived slightly cold already which is a bummer.
21 mei 2024 om 16:14 Ik bestel er altijd maar dit keer was de sushi zeker weten niet vers!!
11 mei 2024 om 18:36 Slechts één paar stokjes bij de bestelling. Wat een dooddoener als je voor twee sushi hebt besteld. Nog even over gebeld, Sumo Markthal zou erop gaan letten, maar beter moet je direct via hen bestellen en niet via thuisbezorgd kreeg ik te horen..
30 apr 2024 om 1:24 1,5uur gewacht en zeer slechte sushi. Droge rijst, taaie slechte vis en veelste veel saus. Absoluut nooit meer bestellen hier.
26 apr 2024 om 18:43 Heerlijk verse sushi/sashimi Aanrader!
23 mrt 2024 om 21:02 Ik heb bijna 2 gewacht op het eten en het was koud en de maaltijd was niet te eten
22 mrt 2024 om 15:40 Nooit niks ontvangen en heel lastig contact te krijgen met thuisbezorgd! Dit is een review voor thuisbezorgd niet voor Sumo aangezien er niks is bezorgd door thuisbezorgd
18 mrt 2024 om 18:27 Eten was echt vers. Enorme bak nasie echt geen op of aanmerkingen ik vond het eten even lekker als in het restaurant
14 mrt 2024 om 13:27 sushi was clearly old, dry rice.
26 feb 2024 om 20:17 Sushi was lekker van smaak maar erg door elkaar geschud en geen mooie stukken meer